Zwarte Weduwe Ross&Hartman

juni 2016

juni 2016

Titel: Zwarte Weduwe
Auteur: Ross&Hartman
Uitgeverij: Cargo
Verschenen: juni 2016

Met dank aan uitgeverij Cargo voor het ontvangen van Zwarte Weduwe!

Samenvatting

Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish, hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte achtervolgen om zo meer informatie over de daders te achterhalen. Tot hun verbijstering leidt het spoor naar het huis van een NAVO-topman. Dan vindt er een nieuwe aanslag plaats, ditmaal in Amsterdam. De contouren van een gruwelijk complot worden zichtbaar, en in een race tegen de klok proberen teamleden Adam Kaplan en Carrie Montevagio nieuwe aanslagen te voorkomen. Wanneer ze achter de daders komen, neemt Carrie een levensgevaarlijk besluit. Adam zal alles op alles moeten zetten om zijn partner niet te verliezen.

Boekbeleving

Zwarte Weduwe is boek 2 van het bovenvermelde duo, het eerste boek heeft de titel Doodskopvlinder waarin de lezer kennis maakt met de Italiaanse Carrie Montevagio en Adam Kaplan het Special Force-team,  een veiligheidsdienst van de NAVO onder leiding van Sir Charles Cavendish.
Aanslagen, vluchtelingen, de actuele aanrandingen in Keulen (Oudejaarsavond 2015)  maar ook een schreeuwende massa Vluchtelingen tegenstanders en een lek binnen de organisatie die catastrofale gevolgen zal hebben als de daders niet gevonden zullen worden.
Alles komt aan bod in deze spannende en zeer actuele actie-thriller waarin de heldhaftige (gevluchte)  maffia dochter Caressa Montevagio-nu Carrie de Graaff- en geheim agent Adam Kaplan ieder op eigen houtje zo’n beetje heel Europa door crossen op zoek naar de daders om de gevreesde terroristische aanslag te voorkomen, uiteraard gaat dit niet zonder gevaar voor eigen leven, dat moge duidelijk zijn!
Een paar personages uit Doodskopvlinder doen ook in Zwarte Weduwe mee,  altijd leuk om ‘ouwe bekenden’ tegen te komen ook al hebben sommige een niet- zoveel- zeggende rol in het geheel.
Een kleine opmerking;  een ruisend oor waarover een persoon zich zorgen maakt, dit schept deverwachting dat er nog iets achter weg zou komen maar ik ben het niet tegengekomen. En we hebben nog de uitslag van een bloedonderzoek te goed, wellicht worden we hierover wijzer in deel 3?
Uiteindelijk is het boek afgesloten met een mooi epiloog dat absoluut naar meer smaakt!
Een zeer spannend en actueel boek die je niet mag missen!

Zwarte Weduwe komt in de galerij Favoriete boeken te staan!

 

Advertenties

5 thoughts on “Zwarte Weduwe Ross&Hartman

  1. Klinkt heftig zal het onthouden. Ik scheef een thriller over aanslagen op vluchtelingen ‘Europa draait door’. Nog veel te lezen deze winter.

  2. Kakel schreef:

    Lijkt me een voltreffer, bedank voor de tip!

  3. Sonja schreef:

    Snap ik helemaal Sunnie! Een nieuw boek van een favoriete auteur plaats ik bovenaan de lijst, daarna ga ik weer door met de afwerking van de boeken met een lagere prioriteit. Misschien een tip? 🙂

  4. sunnie031 schreef:

    Een mooie recensie, dan toch maar eens starten in deel 1? Zucht, er zijn zoveel mooie boeken op mijn NTL

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s