Beth Hart

Beth Hart

BethHart2jpg-300x200

De Amerikaanse zangeres Beth Hart, is een zangeres van wereldformaat en haar uitstraling is magistraal, ze weet van elk concert een feest te maken. Inmiddels heb ik 3 concerten bijgewoond. De laatste keer was in december 2012 toen ze op tour was om haar nieuwe album Bang Bang Boom te promoten, een geweldig album kan ik u melden! De rauwe stem a lá Janis Joplin in combinatie met haar rijke gevoelsleven bezorgen me kippenvel, zó mooi, zo powerfull maar vooral zó gepassioneerd, heerlijk!! Om deze zangkwaliteit te bereiken, met zoveel emotie te kunnen zingen moet je door het diepe zijn gegaan, daar kan geen zangcoach tegenop. Beth heeft het niet voor niks gekregen.
Foute mannen en  bedriegende managers, een alcohol- en drugsverslaving en een ellendige jeugd maar Beth krabbelt omhoog en heeft haar zaakjes weer goed op de rails.

Haar I’d Rather Go Blind uit  Bang Bang Boom,  is zó allemachtig mooi….overtuig jezelf, laat je meeslepen door Beth Hart, laat je gaan!Update: Beth Hart  haar nieuwe album heeft de titel Better Than Home, verschenen april 2015.

(recent interview met Beth lees je hier op de site van rtlboulevard 6/5/15)

Advertenties