Notebook film

12846

Voor de derde keer  de prachtig film Notebook gezien  (2004)  en iedere keer ben ik tot tranen toe geroerd, prachtige film, genre romantisch drama.
De film speelt zich af in het heden en verleden, de duur is 123 min.
Mijn waardering:  5 sterren.

Inhoud

Allie Hamilton (Rachel McAdams) komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North-Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) die vanaf het eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergrond beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en Noah naar het front moet, verliezen ze elkaar uit het oog. Allie is verscheurd door verdriet maar verlooft zich na een paar jaar toch met een nieuwe liefde. Als Noah na de oorlog terugkeert, is zijn hart gebroken als hij ziet dat Allie een ander heeft. Toch zijn Allie en Noah elkaar niet vergeten en is hun liefde voor elkaar nog altijd bijzonder sterk.

Heb je de film nog nooit gezien?  Een absolute aanrader. Tip: tissues naast je op de bank!
Wil je exact weten wat zich in de film afspeelt? klik dan hier, maar doe dat  alleen als je echt alles wilt weten, anders niet klikken.

 

Advertenties