Contract Lars Kepler

  • Nederlands
  • 520 pagina’s
  • Cargo
  • mei 2012

 9200000022091995Inhoud

Sommige beloften kunnen niet worden verbroken, zelfs niet door de dood…
In het vroege ochtendgloren wordt op een verlaten plezierjacht in de Stockholmarchipel het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het water in haar longen wijst op een verdrinkingsdood, maar vreemd genoeg vertonen haar kleren geen enkel spoor van zeewater.
De volgende dag stuit de politie in een Stockholms appartement op het lichaam van een man. Hij hangt aan een haak in het plafond, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten. De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.

Leesbeleving (kort review)

Nadat ik Hypnose heb gelezen is Contract aan de beurt. Qua schrijfwijze is het beter dan  Hypnose, blijvend minpunt zijn echter de flashbacks, boring! Weinig verdieping van de personages maar daar draait het in dit verhaal ook niet om, de plot moet boeiend genoeg zijn om door te willen lezen. En dat was het zeker wel!
Met plezier gelezen.

Op naar Getuige !

 

Advertenties